Gereedschapsmaker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 16
  • Standplaats Assen

Over de functie

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het productieproces van een snelgroeiende, internationale organisatie in Assen? Zoek jij de verantwoordelijkheid over het maken van gereedschap- en machineonderdelen? Dat komt dan goed uit, want wij zijn op zoek naar een gereedschapsmaker!

Voor de afdeling Technical Services van Bekaert Combustion Technology B.V. te Assen zijn wij op zoek naar een gereedschapsmaker. Als gereedschapsmaker houd je je bezig met het maken, aanpassen en onderhouden van mallen, gereedschappen en stempels. Je werkt zowel volgens standaardwerkwijzen als naar eigen inzicht en hebt contact met verschillende afdelingen over wanneer gereedschappen onderhouden moeten worden. Dit betreft een fulltime functie waarbij je grotendeels zelfstandig in de werkplaats en in de fabriek werkt. Zowel ervaren als startende kandidaten kunnen voor deze functie in aanmerking komen.

Over het bedrijf

De afdeling Combustion Technology B.V. van Bekaert, marktleider in haar segment en technologisch aanvoerder van haar productsoort, gevestigd te Assen, maakt onderdeel uit van de wereldwijd opererende Bekaert Groep met een hoofdkantoor in België. De vestiging in Assen telt momenteel ca. 150 medewerkers en realiseert een omzet van ruim 32 miljoen euro. De organisatie houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van gasbranders voor centrale verwarmingsketels ten behoeve van huishoudelijk en commercieel gebruik. Verregaande innovatie en specialisatie van de productie van kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke branders is kenmerkend voor deze afdeling.

Functie eisen

- Technische kennis en inzicht (MBO WTB-niveau);
- Kennis van machinale bewerkingen (draaien, frezen, slijpen);
- Tekeningen kunnen lezen;
- Je bent zelfstandig, kwaliteitsbewust, accuraat én gedisciplineerd.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via