Glazenwasser

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Met de vrolijke wijs “We kijken door de ruiten, welk weer is het buiten?” klim je de ladder op of bedien je een hoogwerker. Jij gaat voor een streeploos resultaat op ruiten welke je zo helder als kristal maakt. Door jouw goede werk wordt het zicht naar binnen en naar buiten weer mooi. Met zeem en trekker ga je aan de slag bij verschillende Opdrachtgevers om gewenste resultaten te creëren en te waarborgen. Een tevreden relatie geeft jou voldoening in het werk.

Voor een mooi bedrijf in het Noorden van het land ben jij de geschikte persoon je dagelijks in te zetten om samen met collega’s ramen te wassen. In dagdienst neem je in de ochtend de planning door. Wie gaat waar naartoe, hoe groot is de klus en welk schoonmaakmiddel is nodig?
Gepaard met goed zin kijk je aan het einde van de dag terug op succesvol afgeleverd werk. Voordat je weer huiswaarts trekt heb je samen met collega’s het materiaal daar opgeruimd waar het hoort en breng je de administratiepapieren naar kantoor van de planner die alles verwerkt in het systeem.

Het bruto uurloon is afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd. Dit zal tussen de €10 en €14 liggen.

Functie eisen

- Je hebt ervaring in de schoonmaak
- Je bent flexibel ingesteld
- Je kan goed samenwerken
- Je bent in bezit van een geldig vca en rijbewijs B (pré)

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via