Allround monteur tuinmachines regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Sleutelaars opgelet! Ben jij handig en heb je enige ervaring met machines, hobbymatig óf professioneel? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Jij loopt de kantjes er niet van af! Wel zorg jij voor fantastische tuinmachines die de kantjes eraf halen, maar ook voor een prachtige grasmat zorgen.

Als monteur tuinmachines zorg jij ervoor dat al je klanten hun tuinapparatuur bij jou afleveren en als nieuw en onderhouden weer ontvangen. Denk hierbij van robotmaaiers tot kleine shovels. Je gaat elke dag aan de slag om tuinmachines te repareren en te onderhouden. Zó zorg je dus indirect voor perfecte tuinen in de regio Hoogeveen.

De opdrachtgever is een groeiend bedrijf gespecialiseerd in verkoop, verhuur, onderhoud en service van o.a. tuinmachines en shovels. De sfeer is nuchter en gezellig. De werkzaamheden zijn vooral gericht op reparatie en onderhoud van tuinmachines. Er wordt gewerkt met iPad’s, waardoor elke order bekend is en er altijd onderdelen op voorraad zijn.

Ervaring is niet benodigd, dit wordt je allemaal geleerd. Het is belangrijk dat je technisch onderlegd bent en het leuk vindt om te sleutelen. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

- Jij hebt ervaring als monteur is een pré, niet verplicht;
- Je bent technisch onderlegd;
- Je bent flexibel;
- Sporadisch willen werken op de zaterdagen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via