Heftruckchauffeur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Haulerwijk

Over de functie

Ben jij in het bezit van een geldig heftruckcertificaat, heb jij enige ervaring als Heftruckchauffeur en sta jij te popelen om te starten in een leuke en uitdagende werkomgeving? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in Haulerwijk zoeken wij namelijk een Heftruckchauffeur. Jouw werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van pallets met divese potjes met voedingsmiddelen. Het betreft een vacature in de 2-ploegendienst; de ene week werk je van 06.00 tot 15.00 uur en de week erna van 15.00 tot 0.00 uur. Fulltime werk op de heftruck!

Wat bieden wij:
Wat bieden wij:
Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd als Heftruckchauffeur in een 2-ploegendienst. Je wordt ingeschaald conform de cao van Groenten - en Fruitverwerkende Industrie. Inclusief een ploegentoeslag van 12% betreft dit een bruto uurloon van: € 13,19. Tot slot heb je recht op een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert onder eigen merknaam en voor private labels van zakelijke partners. Hun eigen assortiment bestaat uit ruim vierhonderd biodynamische - en biologische producten in verschillende voedselcategorieën. Ze verwerken alle denkbare groenten, produceren sauzen, soepen, notenpasta’s en smoothies. En verder maken ze biologische pindakaas, ketchup en mayonaise.

Functie eisen

- je bent in bezit van een geldig heftruckcertificaat
- je hebt ervaring als Heftruckchauffeur
- je bent fulltime beschikbaar voor de 2 - ploegendienst

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via