Heftruckchauffeur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Heb jij ervaring als Heftruckchauffeur en ben je in het bezit van een Heftruckcertificaat? Dan zoeken wij jou!
Voor onze opdrachtgever Kijlstra Beton in Drachten zoeken wij een Heftruckchauffeur. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verplaasten van diverse, grote en kostbare materialen dus enige ervaring is zeer belangrijk! Daarnaast betreft het werk in een 2-ploegendienst; de ene week werk je van 05.30 uur tot 14.00 uur en de week erna werk je van 14.00 uur tot 22.30 uur.

Over het bedrijf

Kijlstra Riolering is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton, zoals buizen, putten, duikers, uitstroombakken, stuwen en speciale bouwwerken. Kijlstra is een onderdeel van het familiebedrijf Bouw & Infra Vermeulen. BIV bestaat uit een zestal productie- en handelsbedrijven m.n. actief in de infrastructuur. Het hoofdkantoor van Kijlstra staat in Drachten, waar tevens de productielocatie is gevestigd en er is een verkoopkantoor in Vianen. De productielocatie in Drachten beschikt over een eigen kade voor de aanvoer van grondstoffen en er zijn op dit moment een drietal fabrieken in bedrijf.

Functie eisen

- je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
- je bent bereid om in een 2 ploegendienst te werken
- je bent nauwkeurig

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via