Medewerker schoonmaak vakantiehuizen regio Rheeze

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Rheeze

Over de functie

Ken je dat? Je bent thuis lekker aan het schoonmaken en na een korte inspanning zie je direct al resultaat. Dit geeft een heerlijk opgeruimd gevoel. Wanneer jou dit bekend voor komt, dan word je enthousiast van onderstaande vacature! Lees dus direct verder!

Voor onze opdrachtgever, de mooiste camping in Rheeze, zijn we op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je zult werken op maandag en vrijdag van 10:00 (of indien gewenst 09:00 uur) tot 15:00 uur. Perfecte werktijden dus! Wat nog meer perfect is, is de werkdruk. Dat staat hieronder vermeld.

Wat ga je doen? Elke maandag én vrijdag moeten alle chalets, huisjes en tenten schoongemaakt worden voor de volgende gasten. Het mooie van deze camping is het feit dat kwaliteit boven kwantiteit staat. Dit houdt in dat je minimaal een uur voor een huisje of chalet hebt om deze schoon te maken. Dus in tegenstelling tot veel andere schoonmaakvacatures, hoef je een huisje níet binnen een half uur blinkend schoon te hebben. Je zult in teams werken, maar ook huisjes in je eentje schoon moeten maken. Ervaring is wel benodigd, dit om de kwaliteit te garanderen. Hou jij van schoonmaken, staat kwaliteit bij jou voorop en wil jij werken voor de mooiste camping in de regio? Solliciteer dan direct!
Functie eisen

- Je hebt ervaring in schoonmaken op vakantieparken (huisjes);
- Maandag en vrijdag beschikbaar van 10:00 (of 09:00) tot 15:00 uur;
- Je bent in staat zowel alleen, als in teamverband te kunnen werken;
- Bij voorkeur geen vakantieplannen in deze periode.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via