Callcentermedewerk(st)er

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ga jij binnenkort aan de slag als Service Medewerker voor een groot modebedrijf?

Wij zijn op zoek naar inbound callcentermedewerkers. Dit betreft een parttime functie vanaf 20 uur per week (Je hebt bij deze functie de keuze tussen een 20-28 of een 24-32 uren contract). Je kunt jouw werkdagen flexibel in delen. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Als Service Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt. Je staat op een vriendelijke, betrokken en creatieve manier de klant via telefonie en e-mail te woord. De telefoontjes, e-mails en berichten die binnen komen zijn divers: vragen over bestellingen en de status daarvan, retouren, facturen en kortingen. Natuurlijk zorg jij ervoor dat de klant met een glimlach ophangt.

Voordat je aan de slag gaat, start je met een betaalde opleiding van 5 werkdagen. Hier leer je alle ins en outs van de systemen waarmee je gaat werken. Ook wordt je geleerd hoe je met bepaalde situaties om moet gaan en welke adviezen je het beste kan geven.

Als je de inwerktraining hebt gedaan, dan kan je zelfstandig aan de slag. Het is de bedoeling dat je klanten telefonisch en per mail te woord staat. Je beantwoord de vragen van de klanten en zoekt samen naar een oplossing. Kom je er even niet uit? Dan zullen er altijd collega’s en coaches voor je klaar staan om je te helpen.
Je komt te werken binnen een sfeervol, flexibel en divers bedrijf die aandacht voor de mens belangrijk vindt. Door middel van trainingen en coaching kun jij jezelf ontwikkelen en ontplooien.

Het bruto uurloon betreft € 9,33 (ben jij jonger dan 22 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Functie eisen

- Je bent minimaal 20 uren beschikbaar per week
- Voorkeur maandag en vrijdag beschikbaar
- Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau
- Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal, zowel in woord als in geschrift
- Je heb een klantvriendelijke instelling
- Je bent handig met computers

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via