Koerier auto-onderdelen

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 10
  • Standplaats Emmen / Assen

Over de functie

Voor een startend en groeiend bedrijf dat handelt in auto onderdelen zoeken we een koerier. Wanneer jij bij dit bedrijf aan het werk gaat, zal je meegenomen worden in de groei en mogelijkheden van dit nieuwe bedrijf. Het bedrijf is een distributeur in auto onderdelen. Het klantenbestand van dit bedrijf bestaat uit zowel groothandels als lokale autohandelaren. Ter uitbreiding van het team zoeken ze een koerier, zodat de eigenaar meer tijd heeft voor het binnenhalen van nieuwe klanten.

Ben jij de nieuwe koerier voor dit ambitieuze bedrijf?

Wat ga je doen als koerier? Je zal van maandag tot en met vrijdag werkzaam zijn. De leverancier levert de onderdelen die jij die dag moet distribueren. Je rijdt elke dag een ronde langs verschillende klanten door heel Noord-Nederland. In jouw eigen bedrijfsbus doe je dit met veel plezier. Wanneer je bij een klant bent om de onderdelen te leveren, zet jij je beste beentje voor. Je zorgt dat je snel en efficiënt werkt, maar je hebt ook zeker tijd voor een kort praatje. Heb jij het idee dat de klant meer zou willen, dan neem jij direct contact op met je collega, zodat hij contact kan opnemen met de klant.

Je start elke ochtend rond 8:00 of 9:00 uur in Emmen/Assen. Wanneer de onderdelen geleverd zijn, print jij de juiste pakbonnen uit en zorg je dat je met de juiste onderdelen op pad gaat. Jouw ronde zal elke dag ongeveer 3 tot 4 uur in beslag nemen. Omdat dit een groeiend bedrijf is waar nog veel mogelijkheden zijn, ben jij flexibel. Een dag langer werken is voor jou daarom geen probleem.

Jouw startsalaris is €10,- per uur, mocht het van beide kanten goed bevallen, zijn hier snel stappen in te maken.

Functie eisen

- Flexibel, communicatief vaardig en efficiënt zijn kernwoorden die jou typeren;
- Je bent representatief, een echt visitekaartje voor het bedrijf;
- Je hebt ervaring met het te woord staan van klanten en het werken als koerier;
- Je zal rondrijden in een bedrijfsbestelbus, een rijbewijs is dus van groot belang.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via