Monteur Zonwering

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 13
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Drachten/Groningen zijn wij op zoek naar monteurs met (enige) ervaring op het gebied van binnen - en buitenzonwering. Heb je geen ervaring maar ben je wel technisch onderlegd? Geen probleem! Dan willen wij ook graag met jou kennismaken.
Samen met je collega ga je ’s ochtends op pad. Je werkt veelal met zijn tweeën maar het komt ook wel eens voor dat je met een groter team aan een project werkt. Geen dag is hetzelfde. Je doet vaak meerdere klussen op een dag, hierdoor kom je op veel verschillende plekken in het land. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het monteren van diverse zonweringen, oplossen van stroringen, uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan bestaande zonweringen.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is één van de meest vooraanstaande bedrijven op de nationale markt van zonwering en rolluiken. Zowel consumenten als een projectmatige klant is hier aan het juiste adres. Inmiddels hebben ze meer dan 50 jaar ervaring opgedaan, hierdoor is geen enkele klus te moeilijk.

Functie eisen

- Je hebt geen last van hoogtevrees
- Je bent in bezit van een rijbewijs
- Je bent representatief

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via