Montagemedewerker 2-ploegen Emmeloord

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 15
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Emmeloord

Over de functie

Een baan als montagemedewerker bij Kolf & Molijn betekent dat jij je koppie erbij moet houden. Want alle aluminium kozijnen en schuifpuien die jij maakt, is maatwerk. Hier komt jouw technische kennis goed van pas. Dit omdat aluminium een bewerkelijk product is die handmatig moet worden bewerkt. Jij neemt de verantwoordelijkheid en zorgvuldigheid op je om alle onderdelen van de kozijnen en schuifpuien zorgvuldig te plaatsen. Dit kan in de voor- of nabewerking van het product. Zo sta jij machines in te stellen voor het snijden van profielen of ben je in de lijmstraat bezig om met jouw deskundigheid de profielen voor te bereiden om geperst te worden. Ook het poetsen van de kozijnen, monteren van rubbers, plaatsen van beslag en glas behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je kunt niet alles tegelijk en je kunt zeker niet op alle plekken tegelijk zijn. Daarom begin je bij het begin, doe jij je werk goed? Dan vertrouwen we je steeds meer onderdelen toe.

Dit doe jij in een hyper moderne fabriek die is voorzien van de nieuwste technische snufjes. Niet alleen dat, ook een club hechte collega’s staan met smart op je te wachten. Want die extra paar handen en technische kennis om het werk voor elkaar te krijgen, is meer dan welkom.

Ja, leuk!
Het is mooi meegenomen als jij een afgeronde mbo opleiding niveau 3 hebt. Heb je dit niet? Dan is technisch inzicht een must. Want met jouw technisch inzicht en natuurlijk je positieve instelling kunnen we je de werkzaamheden in de praktijk goed aanleren.

Wat wij bieden

Een baan in de productie waar je voor lange tijd aan de slag kunt. Want doe jij je werk goed dan krijg jij een contract bij Kolf & Molijn. Je krijgt volop de mogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld een gerichte opleiding of training volgen om je werk nog beter te kunnen doen.
En verder:

 • Verdien je maximaal € 15,- bruto per uur exclusief ploegentoeslag van 14%
 • Ontvang je een ATV vergoeding in geld
 • Werk jij wekelijks gemiddeld 37,5 uur, gebaseerd op 2-ploegen
 • Heb jij 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
 • Ontvang je reiskostenvergoeding van € 0,11 per kilometer
 • Bouw je na 26 gewerkte weken pensioen op
 • Ontvang je bij de start van je dienstverband passende werkkleding

Functie eisen

Kolf & Molijn is op zoek naar montagemedewerkers die de drive hebben om hard te werken. Hierbij krijg je de nodige begeleiding om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.
Daar voeg jij aan toe:

 • In ieder geval technische kennis
 • Je vindt werken in 2-ploegen geen probleem
 • Je kunt zelfstandig op de werklocatie in Emmeloord komen

Is dit jouw baan?
Jij kunt per direct starten als montagemedewerker in Emmeloord. Kun jij niet per direct starten? Geen probleem, in overleg kunnen we samen een startdatum bepalen. Je weet in ieder geval dat direct starten tot de mogelijkheden hoort.

We horen graag van je
Door via de online sollicitatieknop je cv naar ons op te sturen weet Trynke dat jij deze baan wel ziet zitten. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature dan mag je contact opnemen met Trynke bereikbaar op: 058-203 9010. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via