Hechter/ grafisch afwerker (operator)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 14
  • Standplaats WESTERBROEK

Over de functie

Heb jij ervaring als hechter? Ben jij ervaren in het grafisch afwerken? Of ben jij technisch sterk onderlegd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Interesseert de grafische branche jou sterk?

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Per direct zijn wij op zoek naar technische-, productieve- en perfectionistische hechters. Wanneer jij geen ervaring hebt in de grafische branche, maar wel technisch sterk onderlegd is deze functie tevens zeer goed mogelijk voor jou.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Als hechter- ofwel afwerker komt het drukwerk bij jou terecht, nadat het gedrukt en gesneden is. Afhankelijk van de wensen van de klant, dient het drukwerk gevouwen, gerild, gelamineerd- ofwel ingebonden te worden. Afhankelijk van de order, maak jij gebruik van hechtknoppen, zuig- en blaaskracht van de machine. Bij de hechtmachine maak jij van verschillende losse onderdelen, één geheel. Jij houdt je voornamelijk bezig met het instellen- en afstellen van de machine, en ingrijpen waar nodig.
Jouw ervaren collega's leren jou graag hoe de verschillende machines ingesteld moeten worden- en werkzaam zijn. Een lastige vorm van afwerken is voor jou geen moeite. Jij ziet dit als een uitdaging, zo doe je er ook alles aan om de klant te verblijden met het mooiste drukwerk.
Als hechter ben je werkzaam in twee ploegendiensten, waardoor je afwisselende werktijden hebt. Je werktijden variëren van 5.30 uur tot 14.00 uur- en van 14.00 uur tot 22.30 uur.

Wij bieden jou:
- Een uitdagende functie, bij een zeer snelgroeiende organisatie;
- Een interessante werkplek voor een langere (zo lang mogelijke) periode;
- Groeimogelijkheden binnen het bedrijf;
- Een bedrijfscultuur die als zeer prettig ervaren wordt;
- Lunch, avondeten en tussendoortjes worden verzorgd, zo hoef jij nóóit meer jouw eigen boterhammen te smeren;
- Een startsalaris van €10,15 exc. aantrekkelijke ploegentoeslagen;
- Reiskosten van €0,19 per km.

Over het bedrijf

Onze klant bedient 400.000 klanten in Nederland en België, op het gebied van drukwerk. De klant is verdeeld in drie verschillende drukwerksites, door drie verschillende merken. Samen vormt het één overkoepelende organisatie, waar jij het verschil kan maken!
De organisatie helpt merken te versterken- en deze letterlijk- en figuurlijk op de kaart te zetten. Deze merken (op het gebied van drukwerk) krijgen een podium, en klanten worden echte fans!

Feitjes over de klant:
- Meer dan 150 medewerkers;
- Meer dan 350.000 klanten;
- Meer dan 35.000 m2 drukwerk.

Om te reageren op deze vacature is het uitsluitend toegestaan om via de eigen kanalen van MF Uitzendbureau te solliciteren- of een mail te sturen naar hoogezand@mf.nl

Functie eisen

Jij bent de perfecte kandidaat, als jij:
- Goed technisch inzicht hebt;
- Geen moeite hebt met fysiek zwaar werk;
- Minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;
- Gaat voor perfectie;
- Pré: ervaring in de grafische branche bezit.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via