Vouwer - grafische branche

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
  • Standplaats WESTERBROEK

Over de functie

Heb jij ervaring als vouwer? Ben jij ervaren in de grafische branche? Ben jij technisch sterk onderlegd en op zoek naar een interessante, nieuwe uitdaging? Wellicht is een functie als vouwer in de grafische branche een optie voor jou.

Per direct zijn wij op zoek naar technische en productieve vouwers. Als vouwer ben jij verantwoordelijk voor de vouwmachine. Elke order dient anders gevouwen te worden, waarbij je kunt denken aan een enkelvoudige vouw- of een zigzag vouw. Het is hierbij essentieel dat jij oog hebt voor detail, en een stukje perfectionisme in je hebt. Jij leest de orders, stelt de machine in- en zorgt ervoor dat de order verzendklaar gemaakt wordt. Daarnaast grijp jij in waar nodig op het moment dat de machine een bepaalde melding geeft. Deze functie wordt uitgeoefend in de twee ploegendiensten, waardoor je afwisselende tijden werkt. Jouw werktijden variëren van 5.30 tot 14.00 uur- en van 14.00 uur tot 22.30 uur. In de weekenden ben je vrij!

Wij bieden jou:
- Een uitdagende functie, bij een zeer snelgroeiende organisatie;
- Een interessante werkplek voor een langere (zo lang mogelijke) periode;
- Een bedrijfscultuur die als zeer prettig ervaren wordt;
- Lunch, avondeten- en tussendoortjes worden verzorgd, zo hoef jij nóóit meer jouw eigen boterham te smeren;
- Een startsalaris van €10,15 (afhankelijk van jouw ervaring zal dit hoger zijn) exc. een zeer aantrekkelijke ploegentoeslag;
- Reiskosten van €0,19 per km.

Over het bedrijf

Onze klant bedient 400.000 klanten in Nederland en België, op het gebied van drukwerk. De klant is verdeeld in drie verschillende drukwerksites, door drie verschillende merken. Samen vormt het één overkoepelende organisatie, waar jij het verschil kan maken!
De organisatie helpt merken te versterken- en deze letterlijk- en figuurlijk op de kaart te zetten. Deze merken (op het gebied van drukwerk) krijgen een podium, en klanten worden echte fans!

Feitjes over de klant:
- Meer dan 150 medewerkers;
- Meer dan 350.000 klanten;
- Meer dan 35.000 m2 drukwerk.

Om te reageren op deze vacature is het uitsluitend toegestaan om via de eigen kanalen van MF Uitzendbureau te solliciteren- of een mail te sturen naar hoogezand@mf.nl

Functie eisen

Jij bent de perfecte kandidaat, als jij:
- Goed technisch inzicht hebt;
- Geen moeite hebt met fysiek zwaar werk;
- Minimaal mbo 3 werk- en denkniveau;
- Gaat voor perfectie;
- Pré: ervaring in de grafische branche bezit.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via