Snijder in de grafische branche

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
  • Standplaats WESTERBROEK

Over de functie

Briefpapier, folders, banners en zelfs trouwkaarten, onze klant produceert het allemaal. Dit soort drukwerk moet allemaal op maat worden gesneden. Heb jij ervaring- of interesse in de grafische branche? Lijkt het jou een uitdaging om de klant te voorzien van het mooiste drukwerk? Lees dan gauw even verder.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Om 5.30 uur begint jouw werkdag op de snijd-afdeling. Samen met jouw collega bekijken jullie de reeds gedrukte orders. Orders die vandaag gestuurd moeten worden- en afwerking nodig hebben, worden als eerst gesneden. Daarna pak jij de reguliere snijdwerkzaamheden op.
Om 12.00 uur is het tijd voor jouw welverdiende lunch. In de kantine staan verse broodjes, beleg en sapjes voor jou klaar.
Nu is het tijd voor het snijden van magazines van 40 pagina's. Met een oplage van 2.500 stuks ben jij hier de komende uren wel even zoet mee! Het is alweer 14.00 uur, wat betekent dat jouw werkzaamheden overgenomen worden door jouw collega in de middagdienst.

Wij bieden jou:
- Een uitdagende functie, bij een zeer snelgroeiende organisatie;
- Een interessante werkplek voor een langere (zo lang mogelijke) periode;
- Een bedrijfscultuur die als zeer prettig wordt ervaren;
- Lunch, avondeten en tussendoortjes worden verzorgd, zo hoef jij nóóit meer jouw eigen boterhammen te smeren;
- Een startsalaris van €10,15 exc. aantrekkelijke ploegentoeslagen;
- Reiskosten van €0,19 per km.

Over het bedrijf

Onze klant bedient 400.000 klanten in Nederland en België, op het gebied van drukwerk. De klant is verdeeld in drie verschillende drukwerksites, door drie verschillende merken. Samen vormt het één overkoepelende organisatie, waar jij het verschil kan maken!
De organisatie helpt merken te versterken- en deze letterlijk- en figuurlijk op de kaart te zetten. Deze merken (op het gebied van drukwerk) krijgen een podium, en klanten worden echte fans!

Feitjes over de klant:
- Meer dan 150 medewerkers;
- Meer dan 350.000 klanten;
- Meer dan 35.000 m2 drukwerk.

Om te reageren op deze vacature is het uitsluitend toegestaan om via de eigen kanalen van MF Uitzendbureau te solliciteren- of een mail te sturen naar hoogezand@mf.nl

Functie eisen

Jij bent de perfecte kandidaat, als jij:
- Fulltime, voor een langere periode beschikbaar bent;
- Nauwkeurig bent;
- Technisch goed onderlegd bent;
- Pré: ervaring in de grafische branche bezit.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via