Klantenservice Medewerk(st)er Inbound

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als klantenservice medewerker werk je bij een mooi bedrijf in Groningen. De afdeling waar je terecht komt wordt ook wel 'De Nieuwe Wereld' genoemd. Het is een klantenservice voor vragen en/of problemen met ‘Toon’, de slimme thermosstaat. Je helpt klanten met vragen over o.a.: bestelling, levering, installatie, werking, eventuele storingen, onderhoudsafspraken en overnames van huurcontracten. Oftewel een ontzettende diversiteit aan vragen en dus lekker veel afwisseling in je werk. Vragen kunnen zo nu en dan licht technisch zijn, maar niets wat je niet aan kunt met een goede training en voldoende begeleiding vanuit je collega’s.

Ken je 'De Nieuwe Wereld' nog niet? Of ben je niet heel technisch? Geen enkel probleem! Voorafgaand doorloop je een betaalde training waarbij je alles zult leren en ook daarna krijg je voldoende begeleiding. Je kunt starten op verschillende momenten.

Feitjes:
- Flexibele openingstijden: van ma t/m vrij van 08:00 – 20:00 uur (geen weekenden!!!).
- Bruto uurloon: van €9,44 (jonger dan 22 jaar? Dan gelden de jeugdschalen).
- Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding.
- Uren: zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week).
- Betaalde training: een betaalde training van 2 weken waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
- Doorgroeimogelijkheden: coach, trainer, floormanager of teammanager.
- Thuiswerken: wanneer je bent ingewerkt en alles onder de knie hebt kun je in overleg met je teammanager grotendeels thuis gaan werken, waarbij 1 dag in de week op kantoor verplicht is.
- Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Over het bedrijf

Dit bedrijf kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Zij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen ze voor tevreden klanten.

De opdrachtgever Eneco (De Nieuwe Wereld is hier onderdeel van) is een duurzame energieleverancier. Ze willen energie ook in de toekomst voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en schoon houden. Alle Eneco klanten krijgen daarom 100% groene stroom, tegen dezelfde prijs als gewone stroom. Ze willen zo samen met jou inzetten op verduurzaming. Er is een informele sfeer op de klantenservice afdeling van Eneco. Samen met je collega’s maak je het verschil voor klanten en zorg je voor een gezellige werkdag

Functie eisen

- Startdatum: je kunt starten met de training op dinsdag 9 juli, dinsdag 23 juli of dinsdag 6 augustus
- Beschikbaarheid: je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk altijd!
- Flexibel: je kunt werken binnen onze openingstijden en je bent minimaal 2 avonden per week beschikbaar
- Communicatief vaardig en empathisch: je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen
- Leergierig: je hebt de wil om te leren, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via