Junior Montagemedewerker regio Zuidwolde

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Zuidwolde

Over de functie

Ben jij tijdens deze heerlijke zomer buiten niet weg te slaan? Wanneer jij graag de handen uit de mouwen steekt én buiten wilt werken, hebben we hier de perfecte vacature voor jou!

We zijn namelijk op zoek naar handige kandidaten die aan de slag willen als montagemedewerker. Het betreft een functie voor langere tijd met grote kans op overname.

Onze opdrachtgever is een groeiende onderneming op het gebied van montage van daken en wanden.
Tijdens projecten groot tot klein, worden renovaties doorgevoerd. Ook nieuwbouwprojecten zijn niet vreemd. Grote hallen worden bijvoorbeeld ontworpen en van de grond af aan opgebouwd.

Wat ga je doen? Je gaat je bezig houden met het monteren van wand- en dakbeplating. Dit doe je middels hoogwerkers, je mag dus géén hoogtevrees hebben. Je zult elke dag op pad gaan naar de leukste projecten. Ervaring is niet benodigd, wél dien je leergierig te zijn. Je zult geen zware onderdelen tillen, dit wordt door machines gedaan. Je bent wel de hele dag bezig en zult dus fysiek in orde moeten zijn.

Werk jij graag buiten en ben jij graag met je handen aan het werk? Dan is dit de perfecte vacature voor jou. Reageer dan snel!

Functie eisen

- Je bent een echte aanpakker;
- Je hebt geen hoogtevrees;
- Je bent leergierig;
- Rijbewijs is een pre;
- Je bent handig en kunt bijvoorbeeld met een boormachine overweg.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via