Voorman / Voorvrouw Schoonmaak

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor onze opdrachtgever Caparis zijn we op zoek naar een Assistent Werkleider in de schoonmaakbranche. Als Assistent Werkleider ga je langs bij verschillende locaties, controleer je of het werk goed gedaan wordt en geef je leiding aan een team van circa 15 schoonmaakmedewerkers. Daarom is het natuurlijk ook van belang dat jij over ervaring en kennis van de schoonmaakbranche beschikt, zo kan je nieuwe werknemers op hun eerste dag de fijne kneepjes leren en voorzien van een juiste instructie. Ook ben jij niet alleen het aanspreekpunt voor medewerkers, maar ook voor klanten en signaleer je ook of de klanten nog steeds tevreden zijn. Tot jouw takenpakket behoort ook het maken van planningen, uitvoeren van administratieve taken, voorraadbeheer, voeren van individuele functioneringsgesprekken en het bijhouden van de voortgang van de medewerkers. Met jouw gedrevenheid en enthousiasme weet jij de medewerkers ook te enthousiasmeren en te motiveren en draag je zorg voor de medewerkers en de afstand die zij hebben tot de arbeidsmarkt. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie!

Het betreft werk voor vijf dagen per week, van maandag t/m vrijdag. Daarnaast is het voor ca. 20 uur per week. De tijden zijn in overleg te bepalen, wel betreft het werk voor in de ochtenduren.

Over het bedrijf

Werken bij Caparis betekent hart hebben voor mensen die niet zelfstandig het minimumloon kunnen verdienen. Caparis creëert meerwaarde door mensen te helpen hun talenten te ontwikkelen en in te zetten. Dit leidt tot een veelzijdige organisatie met toegewijde en vakkundige mensen.
Schoonmaakservice is een bedrijfsonderdeel van Caparis en voert voor diverse bedrijven en organisaties de schoonmaak uit. Daarnaast hebben ze samenwerkingsverbanden met regionale en landelijke schoonmaakbedrijven.

Functie eisen

- je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen auto
- je hebt enige affiniteit met de doelgroep
- je hebt een goede sociale instelling en contactuele eigenschappen
- je bent in ieder geval week 28 t/m 39 beschikbaar

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via