Duitstalig Commercieel medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Dokkum

Over de functie

Ben jij een ervaren commercieel medewerker die kan overtuigen? Communiceer je probleemloos de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift? Dann lies weiter.
Als commercieel medewerker help jij resellers van onze opdrachtgever verder en geeft antwoorden op vragen over bestellingen, bezorgingen en betalingen. Met jouw commerciële inzicht speel jij perfect op de wensen van de reseller in.

Als commercieel medewerker bij onze opdrachtgever ben jij het visitekaartje van de organisatie. Samen met een hecht team zorg jij ervoor dat alle orders uit de DACH-landen tot in de puntjes geregeld zijn. Daarnaast onderhoudt je bestaande relaties en benader je nieuwe potentiele klanten. Hierbij is het belangrijk dat je bekend bent met de Duitse cultuur en kun je je inleven in de wensen van de klant en dit intern uitdragen. Op die manier help jij, met je commerciële skills, de DACH-markt verder te veroveren.

Onze Opdrachtgever specialiseert zich in ontwerpen uitvoeren van reclame- en promotiemateriaal. Van bierviltjes tot aan grote spandoeken, niks is hen te gek. Vanuit Dokkum bewandelen zij de paden in de Benelux om op hun beurt haar Opdrachtgevers tevreden te stellen met aanvragen. Als snelgroeiende organisatie zijn zij in korte periode flink uitgegroeid tot volwaardig partner van vele bedrijven.

Functie eisen

- Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau
- Je beschikt over een goede beheersing van de Duitse taal (moedertaal is gewenst)
- Je bent gedreven en communicatief sterk
- Je bent collegiaal en stressbestendig
- Je kan goed vooruit plannen en bent doelgericht

Ben jij op zoek naar een goede werksfeer, een werkomgeving waar ambitie wordt gestimuleerd en eigen ideeën gewaardeerd worden? Reageer dan snel op deze vacature en wellicht begeef jij je binnenkort in dit fantastische avontuur.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via