Gezocht: Lasser Mig/Mag

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 16
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor Royal De Boer Stalinrichting in Leeuwarden zijn we op zoek naar Lassers Mig/Mag niveau 2 of 3. Het betreft fulltime werk voor langere duur in een 2 ploegendienst. Je werkt de ene week van maandag t/m vrijdag van 6.00 - 14.30 uur en de andere week maandag t/m donderdag van 14.30 - 24.00 uur. In de week van de late dienst heb je dus een lekker lang weekend!

Bij Royal De Boer houden ze zich bezig met de productie van stalen hekken voor koeienstallen van A tot Z. Als Lasser houd je je bezig met tekening lezen, het samenstellen van onderdelen en het in elkaar lassen van verschillende metalen onderdelen of producten. Je hebt oog voor kwaliteit en kunt goed omgaan met veiligheidsvoorschriften.

Bij Royal de Boer is het salaris voor lassers tussen de € 15 en € 17 per uur inclusief ploegentoeslag. Daarnaast bouw je nog ATV op, vakantiegeld en vakantieuren.

Functie eisen

- je hebt een Lasdiploma
- je bent collegiaal
- je bent fulltime en voor langere tijd beschikbaar
- je bent leergierig en enthousiast

Op zoek naar een nieuwe baan voor langere duur? Kom gerust bij ons binnen wandelen of bel ons voor meer informatie!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via