Horeca personeel voor duits waddeneiland

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vakantiewerk
  • Standplaats Norderney

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke (vankantie)baan in de horeca? En kun je starten op 18 april 2018? Dan hebben we een unieke baan op het prachtige duitse waddeneiland Norderney. Voor een dynamisch horecabedrijf met bar, restaurant en hotelkamers zijn wij op zoek naar horeca medewerkers die van aanpakken weten. Wij zoeken 2 barkeerpers, 1 ober/kelner en 1 medewerker in de keuken. Je verblijft van woensdag tot en met zondag op het eiland. Inwoning is gratis! Je hebt een eigen appartement met keuken en sanitair welke je deelt met een collega. Voor een klein bedrag eet je mee in het restaurant Ben je vanaf 18 april tot en met juni beschikbaar en/of in september en oktober? Reageer dan snel op deze unieke kans.

Functie eisen

Wij zoeken kandidaten vanaf 18 jaar die in het voor- en of naseizoen 2 maanden fulltime beschikbaar zijn. Doe jij dit jaar eindexamen? Of heb je niet direct een vervolgopleiding gepland? Combineer dan werk en ontspanning op dit prachtige duitse waddeneiland.
Wij zoeken kandidaten die al enige ervaring hebben in de horeca, van aanpakken weten en duits kunnen verstaan/spreken.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via