Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Als productiemedewerker bij deze klantrelatie ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor een hygiënische productie- en inpakwerkzaamheden.

Het zorgdragen voor het goed laten lopen van de productielijn behoort tot jouw takenpakket. Wanneer jij een fout in de productie ziet, signaleer jij dit en geef jij dit door aan de operators. Het is aan jou de taak dat zowel de productie soepel verloopt, als dat er aan het eind van de dag genoeg koekjes, rolletjes en overig banket geproduceerd wordt. Tevens behoort het inpakken van het productiemateriaal tot jouw taken.

Wat bieden wij jou?
- Een interessante werkplek voor een langere periode;
- Een salaris van €11,53 per uur;
- Een baan voor gemiddeld 20 uur in de week (let op: in vakanties en drukke periodes dien je bereid te zijn om eens meer te werken);
- Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken;

Over het bedrijf

Onze klantrelatie staat in Hoogezand bekend als een van de lekkerdere productiebedrijven. Sinds 1874 is onze klantrelatie een begrip, en voorziet zij Noord-Nederland van de lekkerste knijpertjes, rolletjes en overig banket.

Functie eisen

Jij:
- Kunt fysiek zwaar werk verrichten;
- Bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met donderdag van 7.00 tot 18.00 uur;
- Wil ingezet worden voor gemiddeld 20 uur in de week;
- Kunt snel handelen;
- Bent representatief.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via