Per direct: Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 13
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor Europrovyl, de grootste leverancier van kunststof kozijnen in Europa, zijn wij op zoek naar technische productiemedewerkers. Ga jij graag fulltime aan de slag, woon je in (de omgeving van) Leeuwarden en wil je in de techniek werken? Lees dan verder!

Europrovyl BV is een nieuw en hypermoderne productiebedrijf waar kunststof kozijnen en deuren geproduceert worden. Doordat het bedrijf in snel tempo groeit zijn we op zoek naar medewerkers die het werk zien liggen, vanuit zichzelf het werk oppakken en technisch inzicht hebben. Je bent multifunctioneel inzetbaar in de vele onderdelen van de productieprocessen, dit kan bestaan uit zowel seriematig als afwisselend werk. Ook zien ze graag iemand die samenwerkt en meedenkt in het verbeteren van deze processen.

In de functie van Technische Productiemedewerker werk je in een 2-ploegendienst waarbij je met een vast gezellig team werkt en vaste ploegleiders hebt. Europrovyl heeft iedere maand een lunch voor alle medewerker waardoor je in contact komt met alle medewerkers van het bedrijf. Verder biedt Europrovyl scholing aan alle medewerkers waardoor het werkproces verbeterd wordt.

De tijden van de ploegendienst zijn de ene week van 06:00-15:00 en de andere week van 15:00-00:00. In de week van de late diensten ben je op vrijdag vrij. Bij wederzijds goed bevallen is er uitzicht op een lang dienstverband! Je start met een bruto uurloon van €11,46, exclusief ploegentoeslag. Daarnaast wordt wekelijks je ATV opbouw uitgekeerd en heb je recht op reiskostenvergoeding (ookal woon je in Leeuwarden).

Spreekt deze vacature jouw aan, reageer dan snel!

Over het bedrijf


Functie eisen

- Je bent in het bezit van eigen vervoer (pre)
- Je bent fulltime beschikbaar
- Je bent een harde werker
- Je bent een betrouwbaar persoon
- Je bent collegiaal en je kunt goed samenwerken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via