Per direct: Productiemedewerker Augustinusga

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
  • Standplaats Augustinusga

Over de functie

Heb jij affiniteit met techniek, ben je woonachtig in Augustinusga of omgeving en op zoek naar een uitdagende baan in de productie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Europrovyl BV is een productiebedrijf waar kunststof kozijnen en deuren geproduceert worden. Doordat het bedrijf in snel tempo groeit zijn we op zoek naar medewerkers die het werk zien liggen, vanuit zichzelf het werk oppakken en technisch inzicht hebben. Je bent multifunctioneel inzetbaar in de vele onderdelen van de productieprocessen, dit kan bestaan uit zowel seriematig als afwisselend werk. Ook zien ze graag iemand die samenwerkt en meedenkt in het verbeteren van deze processen. Europrovyl werkt per ploeg met een vast medewerkers en hebben een gezellig team onder leiding van twee ploegleiders, tevens jouw aanspreekpunt.

In de functie van Technische Productiemedewerker werk je in dagdienst van 07.00 uur tot 16.00 uur. Wat deze functie nog leuker maakt is dat je niet een hele dag op dezelfde locatie werkzaam bent maar dat het ook mogelijk is dat je een dagdeel in Augustinusga werkt en hetvolgende dagdeel in Leeuwarden, waarbij je standplaats Augustinusga is. Het voordeel hiervan is, is dat je inzichten krijgt in verschillende werkprocessen wat weer goed is voor je eigen ontwikkeling.

Europrovyl biedt scholing aan alle medewerker waardoor jij je kan ontwikkelen. Daarnaast zijn ze continu bezig om het werkproces zo optimaal te laten verlopen. Binnen Europrovyl heerst een informele werfsfeer waar betrokkenheid en saamhorigheid voelbaar is.

Wat bieden wij?
Een technische productiefunctie waar je voor lange tijd aan het werk kan. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld gerichte opleidingen of trainingen volgen waardoor jij je werk beter uit kan voeren.
- Je verdient bruto per uur €11,80 (afhankelijk van je leeftijd kan dit bedrag afwijken)
- Je ontvang een ATV vergoeding in geld
- Je werkt in een twee ploegendienst
- Je hebt 25 vakantiedagen op basis van 40 uur
- Je bouwt na 26 gewerkte weken pensioen op
- Je ontvag 8% vakantiegeld en ontvang je feestdagenvergoeding conform CAO
- Je krijgt op je werk passende werkkleding.Over het bedrijfFunctie eisen

- Je bent fulltime beschikbaar
- Je bent een betrouwbaar persoon
- Je bent collegiaal en je kunt goed samenwerken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via