Vakantiewerk-Pakketsorteerder

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Wij zijn op zoek naar vakantiewerkers-pakketsorteerders!

Dit betreft oproepwerk, je werkdagen kunnen elke week verschillen. Je kunt je beschikbaarheid doorgeven en dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Je komt te werken in een gezellig team en je zorgt er samen met je collega’s voor dat de pakketbezorgers iedere dag op tijd kunnen vertrekken om zo de klanten blij te maken.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het legen van de rolcontainers; de pakketten die in de rolcontainers liggen pak je en leg je op de lopende band. De pakketten verschillen van gewicht.

De dagen dat je kan werken zijn maandag tot en met zaterdag. De werktijden zijn maandag van 5:00 uur tot ongeveer 12 uur sochtends, dinsdag tot en met zaterdag begin je om 5:30 tot ongeveer 12 uur. De eindtijd kan afwijken.

Je moet dus vroeg beginnen, maar dit betekend wel dat je lekker de rest van de dag vrij hebt!

Het bruto uurloon vanaf 21 jaar is € 10,48 (Ben je jonger als 21? Dan is het bruto uurloon afwijkend).
Dit is exclusief de toeslagen. Werk je voor 6:00 uur sochtends? Dan is er een toeslag van 150% en werk je op zaterdag? Dan krijg je de hele dag op 135% uitbetaald.

Functie eisen

- Je bent fysiek in orde (dit omdat er zware pakketten tussen zitten)
- Je bent flexibel
- Je hebt er geen probleem mee om vroeg te beginnen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via