Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Assen

Over de functie

Zo, daar mag je trots op zijn. Dat knap staaltje werk heb jij vandaag geleverd. Want dagelijks bouw jij mee aan duizenden customized gasbranders. Als een ware deskundige lees jij technische tekeningen en knip en wals je metalen platen. Klinkt goed? Kom dan werken als productiemedewerker metaalbewerking bij Bekaert in Assen. Sleutel je mee?
Variërend van dagdiensten tot in 2- of 3-ploegendiensten, werk jij iedere dag met veel plezier aan het maken van gasbranders en warmtewisselaars. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit puntlassen en diverse andere metaalbewerkingen, maar het kan ook voorkomen dat je af en toe dient als runner, waarbij je er voor zorgt dat jouw collega's continu voorzien zijn van de juiste materialen. Met jouw gevoel en passie voor techniek, dat echte 'fingerspitzengefühl' baan jij je makkelijk een weg door één van de leukste opdrachtgevers binnen Drenthe!

En geen paniek, er wordt ook nog eens goed voor je gezorgd als medewerker! Naast een fijn salaris ad € 12,96 per uur, een eventuele reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer voor mensen woonachtig buiten Assen en een ploegentoeslag afhankelijk van welke ploegendienst, kan je rekenen op het volgende: op dagen met temperaturen waarbij de mussen van het dak vallen, wordt er gewerkt met een tropenrooster, heb je regelmatig een extra pauze en zal de toevoer van koude blikjes fris, water of een verfrissend ijsje 'eindeloos' zijn. Verder krijg je een leuke club collega's en een werkomgeving waarin ruimte is om jouw eigen inbreng mee te geven.

Naast het feit dat je bij een leuk bedrijf komt te werken, verwachten zij én wij natuurlijk ook wat van jou.

Functie eisen

- Zo ben jij technisch goed onderlegd;
- heb je werk- en denkniveau op MBO;
- ben je flexibel om in zowel 2- als 3-ploegendiensten te gaan werken;
- heb jij een juiste arbeidsethos;
- en ben je tot slot fulltime beschikbaar.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Dan nodigen we je graag uit voor een bak koffie bij ons op de vestiging aan de Groningerstraat om samen eens de vacature door te nemen!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via