Monteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 15
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Je bent dagelijks op pad met de volledig ingerichte bedrijfsbus van onze opdrachtgever. Vanuit je tablet zie je precies wat er bij je volgende klant aan werkzaamheden moet gebeuren. Na een korte kennismaking met de klant ga je aan de slag! Je zorgt voor een schone, nette werkplek. Na het goed afronden van je werkzaamheden informeer je de klant en rond je het bezoek netjes af. Uiteraard zorg je ervoor dat alles weer netjes is als je weggaat. Tijdens je werk ben je eager op veiligheid, mogelijke storingen en achterstallig onderhoud. Klaar? Werkbon afmelden en op naar de volgende klus!

Wat bieden wij:
- Een uitzendovereenkomst voor 6 maanden, waarna je (bij goed bevallen) door onze opdrachtgever op contract wordt genomen;
- Een salaris volgens de CAO Metaal en Techniek Technisch Installatiebedrijf;
- Uitgeruste bedrijfsauto en bedrijfskleding;
- Een fulltime functie waarin je verder kunt ontwikkelen tot allround Service- of Installatiemonteur;
- Mogelijkheden om vakgerichte opleidingen te volgen;
- Een baan bij een stabiele, professionele werkgever;
- Geen VCA? Haal deze via MF Uitzendbureau!

Over het bedrijf

Een toekomstbestendige baan, dagelijkse wisselende werkzaamheden, voldoende mogelijkheden om (door) te leren en, na een uitzendperiode, een overeenkomst bij onze opdrachtgever! Een uitgelezen mogelijkheid naar een vaste baan! Onze opdrachtgever is sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van warmte en comfort, werkzaam in de regio Groningen, Drenthe en ‘het Westen’. Om te voldoen aan de toenemende vraag zijn we op zoek naar technici op elk niveau. Heb je al jaren ervaring maar op zoek naar een nieuwe uitdaging, kom je net van school en op zoek naar een baan óf heb je technische basiskennis en vergaande interesse in dit vak? We nodigen je van harte uit om te solliciteren!

Functie eisen

- Van nature interesse in techniek en bereid in jezelf te investeren;
- Fulltime beschikbaarheid en flexibiliteit voor bv. overwerk;
- Beschikking over basiskennis in de techniek (bv. hobbymatig) waarbij de voorkeur uitgaat naar elektro- of installatietechniek;
- MBO niveau, behaald door diploma of werkervaring;
- VCA diploma (deze is te halen via MF Uitzendbureau)
- Een geldig B rijbewijs.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via