Medewerker Truckwash regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Nieuweroord

Over de functie

Scania’s, Daf’s, Volvo’s, de mooiste trucks komen voorbij om gewassen te worden door JOU! Je staat lekker in de buitenlucht of de wasstraat om deze prachtige vrachtwagens blinkend schoon te krijgen, zodat de chauffeurs en de klanten weer helemaal happy zijn! Ben jij die aanpakker die hier enthousiast van wordt? Lees dan vooral direct verder!

Wat ga je doen?

De werkzaamheden zijn divers. Zo sta je de ene dag in de wasstraat trucks te wassen, waarna je de volgende dag op pad gaat met collega’s om op locatie trucks en bedrijfspanden te wassen. Jij kan genieten van het resultaat dat je door jouw inspanningen teweeg brengt. De klanten zijn dan ook zeer tevreden met jou! Je hebt contact met klanten en bent hét visitekaartje van het bedrijf. Je werkt in een relatief klein, maar heel gezellig team. Vier dagen per week ga je lekker aan het werk. De dagen zijn in overleg, maar de dinsdagen, vrijdagen en zaterdagen staan vast. Je werkt nooit op zondag. Niet elke dag is hetzelfde. Soms begin je ’s middags en werk je tot ’s avonds, soms begin je ’s ochtends en ben je ’s avonds lekker vrij. Alles is mogelijk. Het is een baan voor lange tijd, met uitzicht op een vast contract. Lijkt jou dit interessant? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

- Je zoekt een baan voor langere tijd en met uitzicht op een vast contract;
- 4 dagen per week (sowieso dinsdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar zijn);
- Je bent betrouwbaar;
- Je bent fysiek in orde gezien de werkzaamheden;
- Je bent flexibel gezien de wisselende dagen;
- Rijbewijs is een pré.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via