Machinebediende drukkerij

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

 

Wat wordt jou geboden:


Een baan in een dynamische, organisatie met een prettige informele sfeer. Daarnaast krijg je een tijdelijk contract via MF, gevolgd door een contract van de opdrachtgever. Het uurloon is tussen €12 en €15, afhankelijk van je ervaring. Dit betekent veel vrije tijd en een leuke ploegentoeslag! De reiskostenvergoeding is maximaal €6,50 per dag.

Ben jij toe aan een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Reageer dan direct of stap even binnen in onze vestiging in Hoogeveen.Over het bedrijf

De wereld van de boeken gaat voor je open. In een drukkerij worden de mooiste boeken en tijdschriften gedrukt. Daar wil je bij zijn! En dat is nu mogelijk! De drukkerij zoekt namelijk een machinebediener die samen met een groep hechte collega’s aan de slag gaat. Ben je geïnteresseerd? Lees dan verder.

Op de drukkerij afdeling staan super moderne machines die boeken en tijdschriften drukken en binden. Deze machines ga jij bedienen. Het betreft een fulltime baan in de 2 of 3 ploegen. Het is jouw verantwoordelijkheid om de machines optimaal te laten draaien. Het bedrijf investeert in de meest innoverende machines, je gaat dus werken met de nieuwste machines met de mooiste led-schermen en programmeerprogramma’s! Het is een zeer schone werkomgeving.Wat wij bieden

Eerst krijg je een tijdelijk contract via MF, gevolgd door een contract van de opdrachtgever. Functie eisen

Voldoe jij aan de volgende functie-eisen? Reageer dan direct!


- Je zoekt een baan in de (2 of 3) ploegen;
- Je hebt minimaal 6 maanden ervaring als machinebediener;
- Je bent betrouwbaar en nauwkeurig;
- Je bent een aanpakker, neemt initiatief en collegiaal;
- Je bent woonachtig in Drenthe/Overijssel.Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via