Horecamedewerker thuiswedstrijden FC Emmen

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Een bijbaan bij FC Emmen. #hierkomikweg Dat is misschien wel de allerleukste horeca baan in Emmen en die kun jij bemachtigen. Jij kunt als horecamedewerker tijdens iedere thuiswedstrijd de gasten in de business lounge voorzien van een hapje en een drankje. Dit doe jij met een grote glimlach want jouw doel is om de gasten een prettige wedstrijd te bezorgen. Aan je gastvrijheid zal het in ieder geval niet liggen.

Jouw ideale horeca bijbaan
Dat snappen we heel goed. Het is ook een bijbaan met sfeer. Tijdens de thuiswedstrijden ben jij al voordat de eerste gasten zich melden in het stadion om voor een select gezelschap lunch of diner te serveren. Zodra de overige gasten binnen komen ben je in opperste staat van paraatheid om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje.

Geen horeca ervaring
Natuurlijk is het mooi meegenomen dat jij ervaring hebt als horecamedewerker. Heb je dat niet? Dan is dat geen probleem. Wij zorgen ervoor dat jij helemaal wordt klaargestoomd. Dit doen we op locatie bij FC Emmen of in onze opleidingsruimte bij MF Horeca. We leren je onder andere hoe je met een plateau moet lopen, hoe je gerechten serveert en misschien wel het belangrijkste; hoe je bier tapt.

Wanneer
Check via deze link het wedstrijdschema: https://www.programmaeredivisie.nl/programma-fc-emmen/. Voor alle wedstrijden geldt dat jij twee uur vóór de wedstrijd al in het stadion aanwezig bent. Jij kunt alle thuiswedstrijden werken.

Over het bedrijf

#hierkomikweg Is dit jouw bijbaan? Laat het ons dan weten. We zijn op zoek naar meerdere horecamedewerkers, maar wacht niet te lang met solliciteren want de aanmeldingen druppelen al binnen.

Functie eisen

- Je woont in of vlakbij Emmen
- Je bent flexibel: de thuiswedstrijden zijn in de avond en ook in het weekend
- Je bent 18 jaar of ouder
- Je kunt zoveel mogelijk wedstrijden werken, check via de link het wedstrijdschema of jou dat gaat lukken: https://www.programmaeredivisie.nl/programma-fc-emmen/
- Je bent representatief, gastvrij en werkt graag in een team

Wil jij met trots werken voor deze voetbalclub? Solliciteer dan direct!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via