Sales intercedent Drachten

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Je kunt natuurlijk een wereldreis maken of een rode Ferrari aanschaffen. Wat je ook kunt doen is aan de start verschijnen van jouw nieuwe baan als sales intercedent in Drachten. Omdat jij weet hoe een sales spel gespeeld wordt. Omdat jij weet hoe je klanten aan je weet te binden. Bij MF Uitzendbureau kun je deze talenten laten schitteren. Samen met je team MF Uitzendbureau nog meer op de kaart zetten. Zien we je aan de start? Klim dan snel in je toetsenbord en laat het ons weten.

Samen met je collega’s ben jij het gezicht van MF Uitzendbureau Drachten. Jij als sales intercedent houdt je voornamelijk bezig met acquisitie, gericht op het werven van nieuwe klanten en opdrachten. Dat betekent dat je veel buiten de deur bent en slechts op de vestiging om je administratie bij te werken, offertes uit te werken, vacatures door te spreken en successen te vieren.

Als sales intercedent ben je gedreven om resultaat te behalen, zie je kansen in de markt en benut deze. Jij vertegenwoordigt MF en maakt dat opdrachtgevers graag zaken met MF willen doen. Klanten haal je niet zomaar binnen, daar gaat een goed doordacht salestraject van mailen, bellen en bezoeken aan vooraf. Je bent als sales intercedent onderdeel van het sales team. Het sales team heeft regelmatig overleg over hoe jullie gezamenlijk de sales binnen MF kunnen laten groeien.

Je bent commercieel verantwoordelijk voor de klant, je schrijft de offertes en neemt het voortouw in hoe de klant het beste kan worden geholpen. In deze functie werk je intensief samen met een intercedent, die verantwoordelijk is voor de planning, werving en plaatsing van uitzendkrachten. Als team zorg je voor het succes van de vestiging in Drachten.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werkt gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

We bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een collectieve pensioenregeling, winstuitkering, bonusregeling en een prachtig kantoor middenin het winkelcentrum van Drachten. Om deze klus te klaren willen we graag dat je 40 uur bij ons komt werken.
Daarnaast bieden we je:

 • een salaris tussen de € 2.241,- en € 3.417,- afhankelijk van jouw sales ervaring
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris)
 • leaseauto en mobiele telefoon
 • pensioenregeling
 • een intern trainingsprogramma bij de start
 • een actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Je hebt een echte passie voor sales, je hebt lef, doorzettingsvermogen en je ziet niet alleen kansen maar je maakt ze ook tot een succes. Een “nee” van een prospect is voor jou een potentiele “ja”. Je hebt een actief netwerk in de regio Drachten. Hier voeg je aan toe:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijk sales functie bijvoorbeeld: accountmanager, sales consultant of commercieel medewerker
 • Ervaring in de uitzendbranche is geen harde eis, wel mooi meegenomen

Tijd om te ondernemen!
Met een ondernemende houding kom je bij MF Uitzendbureau het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij die sales intercedent? Laat het ons zien en solliciteer direct! Je mag je sollicitatie richten aan Gerda Zwart en versturen naar: personeelkwaliteit@mfgroep.nl.

Heb je toch nog inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Gerda Zwart via telefoonnummer 0512-542 742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via