Heftruckchauffeur 5 ploegen

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 15 en € 20
  • Standplaats Hoogezand-Sappemeer

Over de functie

Ben jij een logistiek medewerker in hart en nieren? Heb jij ervaring met het werken met verschillende pallets? Ben je tevens op zoek naar een parttime of fulltime baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden?

Wij zijn doorlopend op zoek naar een logistiek medewerker voor in de kartonindustrie. Jouw werkzaamheden bestaan uit het transporteren, laden- en lossen van goederen. Dit doe jij met behulp van een heftruck, rollen- en balenklem- en/of een shovelmachine. Met de heftruck plaats jij de juiste pallet onder het juiste formaat karton. Hierbij is het een pré wanneer jij ervaring hebt met verschillende soorten pallets. Met behulp van het WMS-systeem scan je de pallet. Het systeem is geautomatiseerd waardoor snel en efficiënt inzichtelijk wordt gemaakt welke pallet waar geplaatst mag worden. Op deze manier is het logistieke systeem zo efficiënt mogelijk ingericht. Jouw werkzaamheden vinden plaats in de 5 ploegen, waarbij je werkt met een full-continue rooster.

Wil jij hier deel van uitmaken- en het proces nog efficiënter en soepeler laten verlopen? Reageer dan snel op bovenstaande vacature door op de ‘solliciteer’ button te klikken, of je CV + motivatie te sturen naar hoogezand@mf.nl. Graag tot snel!

Jouw werkzaamheden bestaan uit:
- Het laden- en lossen van goederen;
- Je werkt met het WMS-systeem. Hiermee scan je de pallets zodat je weet welke pallet, waar geloosd mag worden.;
- Verzorgen van de uitgifte van goederen aan externe afnemers en/of transporteurs;
- Schoonmaken- en/of houden van de werkomgeving, gebruikte materialen- en transportmiddelen.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou voor deze functie zeer goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een fraai startsalaris van € 16,27 per uur exclusief de ploegentoeslag van 27,5%. Dit salaris zal na het inwerktraject- en het behalen van twee competenties snel gaan stijgen. Tevens bieden we jou een prima reiskostenvergoeding.
De opdrachtgever hecht veel waarde aan goede medewerkers. Interne opleidingen zijn hierbij ook essentieel, om jouw competenties te laten groeien. Tevens zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Over het bedrijf

De klantrelatie produceert en levert massiefkarton voor onder andere hard gebonden boeken, ringbanden en luxe verpakkingen. Op twee productielocaties in Hoogezand en Sappemeer staan drie geavanceerde kartonmachines en twee papiermachines. In volcontinudienst produceert de klantrelatie hiermee jaarlijks meer dan 250.000 ton karton uit 100% oudpapier. De opdrachtgever is een wereldwijde speler in de karton industrie. Om overal in de wereld optimale service te bieden, heeft de klantrelatie vestigingen in de belangrijkste markten in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Er werken meer dan 450 medewerkers, waarvan 350 in Hoogezand en Sappemeer.

De klantrelatie is volop in ontwikkeling. Productinnovatie, marktontwikkeling en verbetertrajecten in het kader van LEAN staan hoog op de agenda. Om meer waarde uit de grondstof oudpapier te halen en te besparen op het gebruik van aardgas, wordt er een rejectvergasser gebouwd, waarmee afval uit het oudpapier omgezet wordt in warmte voor het productieproces.

Functie eisen

- Jij hebt ervaring op- en bent goed met de heftruck;
- Je beschikt over een heftruckcertificaat;
- Je beschikt over de benodigde ervaring binnen de logistieke sector;
- Pré: Je hebt ervaring- en een certificaat m.b.t. een Rollen en balenklem- shovel;
- Je bent bereid om flexibel te werken, binnen het vijf ploegen systeem.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via