Logistiek Medewerker Hoogezand

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 11
 • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Rijden op een heftruck, dat kunnen we jou wel toevertrouwen. Want met jouw ervaring als logistiek medewerker is geen magazijn, loods of andere industriële plek je te gek. Sterker nog, jij vindt het uitdagend om het logistieke proces vlekkeloos te laten verlopen. Dit kun jij doen als logistiek medewerker bij Topbrands Europe in Hoogezand. 

Voor het distributiecentrum van Topbrands Europe ben jij een belangrijke schakel. Als logistiek medewerker draag jij je steentje bij in het hele logistieke proces. Van containers uitladen, order picken tot aan het gereed maken van orders voor verzending. Kortom, een diverse baan waarin je rijden op een heftruck afwisselt met verzendklaar maken van orders. Heb je nog geen heftruckcertificaat maar wel ervaring als orderpicker of productiemedewerker? Dan zorgen wij ervoor dat jij je heftruckcertificaat zo snel mogelijk kunt halen. 

Over het bedrijf

Topbrands Europe BV is een sterk groeiende en enerverende inkooporganisatie met veel ervaring in de markt voor het in- en verkopen van partijhandel binnen de persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten.

Sinds 2002 hebben zij nationaal én internationaal naam opgebouwd als een betrouwbare, krachtige partner voor retailers en multinationals. Vanuit het hoofdkantoor in Oud-Beijerland, de verschillende logistieke locaties in omgeving Groningen en verkoopkantoren in Hamburg en Parijs, helpen zij A-merk leveranciers om op discrete wijze overproductie en partijhandel af te zetten via alternatieve afzetkanalen. Deze vacature betreft de locatie Kolham.

Wat wij bieden

 • Het salaris is gebaseerd op het minimumloon, hierin is groei mogelijk. 
 • Een baan voor langere periode. 
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur werken per week)
 • Reiskostenvergoeding, maximaal € 6,73 per gewerkte dag. 
 • 8% vakantiegeld bovenop je salaris. 
 • Ga jij helemaal lekker in je baan als logistiek medewerker, dan zit er een vast contract in bij Topbrands Europe. 

Functie eisen

Hoogtevrees, daar heb jij in ieder geval geen last van. Je kunt enorm blij worden van een strak logistiek proces. Topbrands Europe wil het liefst een lange arbeidsrelatie aangaan. Dus ben jij op zoek naar een baan waar je langere tijd mee vooruit kunt? Dan is een baan als logistiek medewerker bij Topbrands Europe echt iets voor jou. Starten is mogelijk op korte termijn, we kunnen de startdatum in overleg bepalen. Daar voeg jij aan toe:

 • Jij geeft de voorkeur aan een fulltime baan (40 uur per week). Parttime werken of flexibele arbeidstijden zoals werken in de avonduren zijn bespreekbaar. 
 • Jij vindt het geen probleem om wisselende diensten te draaien. Overdag werk jij van 7.00 tot 16.00 uur in de avonduren van 13.00 tot 22.00 uur. 
 • Je woont in de omgeving van Hoogevand. 
 • Wel zo handig om een heftruckcertificaat te hebben. Zo niet, dan vind je het geen probleem om deze te behalen. 

Wil jij je bijdrage leveren aan het logistieke proces van Topbrands Europe in Hoogevand? Vind je het leuk om orders gereed te maken en rijd je graag op een heftruck? Dan maken wij graag kennis met jou. Solliciteren kan via de online sollicitatiebutton. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature logistiek medewerker? Neem dan contact op met Lisa bereikbaar op: 0598 - 395 601. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via