Airless Spuiter metaalbranche

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 13
  • Standplaats Stadskanaal.

Over de functie

Haal jij als ervaren industrieel spuiter veel plezier uit het bedienen van een natlakspuitinstallatie en ben je op zoek naar een nieuwe omgeving waar het lakproces steeds meer wordt geautomatiseerd, dan ben je hier aan het juiste adres!

Voor een bedrijf in Stadskanaal zijn wij op zoek naar een gemotiveerde spuiter die ervaring heeft met de bediening van de natlakspuitinstallatie. Jij bent verantwoordelijk voor het instellen en bijstellen van de machine en gereedschappen.

Als industrieel spuiter ga je aan de hand van verschillende technieken een verflaag of coating aanbrengen op een oppervlak. Jij vindt het dan ook geen probleem deze oppervlakken te reinigen of te ontvetten voordat de verflaag wordt aangebracht.

Over het bedrijf

Wat bieden wij jou
Wij bieden jou een uitdagende fulltime functie in een geautomatiseerde omgeving bij een wereldwijd toonaangevend bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn passend bij de aard van de functie.

Wie zijn wij?
Je werkt voor een bedrijf dat is gevestigd in Stadskanaal en hef- en hijsconstructies fabriceert en levert voor de on- en offshore industrie.

Functie eisen

Wat heb jij in huis?
Om te beginnen ben je secuur in je werk en durf jij met jouw ervaring verantwoordelijkheid te nemen. Met jouw oog voor detail is het voor jou een makkie om het lakproces te controleren.

Maar dat is nog niet alles, jij hebt ook:
- Ervaring met het lezen van tekeningen (zowel in het Nederlands, Duits en Engels);
- Minimaal één jaar werkervaring als industrieel spuiter;
- Minimaal een MBO 2 opleiding afgerond;
- Jij kan goed luisteren, jij bent stressbestendig en communicatief vaardig.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via