Heftruckchauffeur 2-ploegen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 13
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Haulerwijk

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Haulerwijk zijn wij opzoek naar een Heftruckchauffeur die staat te popelen om te starten in een leuke en uitdagende werkomgeving. Heb jij ervaring als Heftruckchauffeur en woon je in de omgeving van Haulerwijk en ben jij per direct beschikbaar? Dan zoeken wij jou.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het laden en lossen van vrachtwagens en het bevoorraden van de verpakkingslijn. Daarnaast pak je uiteraard ook de overige werkzaamheden op die gedaan moeten worden. In eerste instantie gaat het hierbij om en tijdelijke functie, maar wel met een mogelijkheid voor een langere periode.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert onder eigen merknaam en voor private labels van zakelijke partners. Hun eigen assortiment bestaat uit ruim vierhonderd biodynamische - en biologische producten in verschillende voedselcategorieën. Ze verwerken alle denkbare groenten, produceren sauzen, soepen, notenpasta’s en smoothies. En verder maken ze biologische pindakaas, ketchup en mayonaise.

Functie eisen

- jij bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
- jij bent fulltime beschikbaar
- jij hebt ervaring als heftruckchauffeur
- jij wilt werken in een 2-ploegendienst

Spreekt bovenstaande vacature jou aan en voldoe je aan de gevraagde functie eisen? Reageer dan snel!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via