Meewerkend voorman groenvoorziening

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 14
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Sneek

Over de functie

Jij bent een allround hovenier die graag begeleiding biedt bij een sociale werkvoorziening in het aanleggen en onderhouden van groen. Dankzij je plantenkennis, positieve instelling en ervaring ben jij samen met je team bezig om al het groen te verfraaien in regio Sneek.

Jouw werkdag start bij de werkgever. Daar start je met een kopje koffie en wordt er verteld waar jij met je team werkzaam zal zijn. Daarna ga je op pad naar bijvoorbeeld een bedrijfsterrein als een ziekenhuis of bij een particulier thuis en leg jij je team goed uit welke werkzaamheden die dag moeten plaatsvinden. Bij bedrijfsterreinen zal je ongeveer met 4 personen op pad gaan en bij particulieren zal je met ongeveer 2 personen werken.
De werkzaamheden bestaan onder andere uit hovenierswerkzaamheden, maaien, snoeien, schoffelen, onkruid wieden etc. De taak die jij hier op je neemt is het uitleggen en begeleiden van het personeel waardoor er kwalitatief goed werk geleverd wordt. Het andere gedeelte bestaat uit het meewerken tijdens de werkzaamheden.

Je bruto uurloon start bij €13,48 en je hebt recht op €0,19 kilometer vergoeding. Afhankelijk van je ervaring als voorman kan je bruto uurloon hoger uitvallen.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een BE rijbewijs
- Je hebt ervaring in de groenvoorziening
- Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze via MF te behalen
- Je bent sociaal en communicatief vaardig
- Je bent voor langere tijd fulltime beschikbaar

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via