Montagemedewerker regio Hoogeveen (dagdienst, langere tijd)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Ben jij tijdens deze heerlijke zomer vaak buiten? Wanneer jij graag de handen uit de mouwen steekt én buiten wilt werken, hebben we hier de perfecte vacature voor jou!

We zijn namelijk op zoek naar handige kandidaten die aan de slag willen als montagemedewerker. Het betreft een functie voor langere tijd met grote kans op overname.

Onze opdrachtgever is een groeiende onderneming op het gebied van montage van daken en wanden.
Tijdens projecten groot tot klein, worden renovaties doorgevoerd. Ook nieuwbouwprojecten zijn niet vreemd. Grote hallen worden bijvoorbeeld ontworpen en van de grond af aan opgebouwd.

Wat ga je doen? Je gaat je bezig houden met het monteren van wand- en dakbeplating. Dit doe je middels hoogwerkers, je mag dus géén hoogtevrees hebben. Je gaat elke dag op pad naar de leukste projecten in Nederland. Ervaring is niet benodigd, wél dien je leergierig te zijn. Je hoeft geen zware onderdelen te tillen, dit wordt door machines gedaan. Maar je bent wel de hele dag bezig, dus je moet wel fit genoeg zijn om de werkzaamheden uit te voeren.

Het aanbod:
De baan is fulltime, 40 uur per week. Ook voor langere tijd, het is een structurele plek. Het bruto uurloon is €11,50 (als je ouder bent dan 21 jaar) en je werkt overdag. Dus dagdienst. Bij goed bevallen, word je door onze opdrachtgever overgenomen en heb je kans op een vast contract.

Werk jij graag buiten en ben jij graag met je handen aan het werk? Dan is dit de perfecte vacature voor jou. Reageer dan snel!

Functie eisen

- Je bent een echte aanpakker en betrouwbaar;
- Je hebt geen hoogtevrees;
- Je bent leergierig;
- Rijbewijs is een pre;
- Je bent handig en kunt bijvoorbeeld met een boormachine overweg.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via