Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 12
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Onze opdrachtgever zoekt gemotiveerde productiemedewerkers die het niet erg vinden om vies te worden en in een omgeving met een chemische lucht te werken. Uiteraard zijn deze stoffen niet schadelijk voor je gezondheid, maar doordat je met deze stoffen werkt is enige accuraatheid wel op zijn plek. Werkschoenen, veiligheidsbrillen en werkkleding zijn dan ook niet overbodig!

Het bedrijf kent verschillende afdelingen, zo heb je het ene moment te maken met het produceren van lijm en coatings voor de foodindustrie en het andere moment fabriceer je industriële wassen voor de automotive branche. Het is dan ook van belang om secuur te werk te gaan: de halffabricaten moeten in de juiste emmers worden getapt, met de juiste etiketjes en ingepakt worden voor transport. Daarnaast zul je de operator ondersteunen met zijn werkzaamheden, zodat het productieproces op rolletjes verloopt!


Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een fulltime baan waar je kans hebt om bij goed bevallen voor langere tijd te blijven. Bij deze opdrachtgever geven ze je ook veel vrijheid om te (blijven) ontwikkelen. Je zult (als je 23 jaar of ouder bent) €10,43 bruto per uur verdienen. Daar bovenop krijg je een toeslag van 18,5%. Je verdient daardoor €12,36 bruto per uur. Daarnaast krijg je €0,16 per kilometer reiskostenvergoeding (met een maximum van €8 per gewerkte dag).

Over het bedrijf

Het bedrijf is een marktleider in Europa op het gebied van industriële wassen, lijmen en dispersies. Zij leveren wereldwijd aan klanten in diverse branches: van de foodindustrie, automotive industrie tot aan de cosmetica industrie.

Functie eisen

- Jij bent een gemotiveerde, harde werker;
- Jij bent niet bang om vies te worden;
- Werken in een omgeving met een chemische geur is voor jou geen probleem;
- Jij bent fulltime beschikbaar en werken in 3- of 5-ploegen is voor jou akkoord;
- Ervaring in de productie is gewenst.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via