Conventioneel Draaier/Frezer

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 15
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Beilen

Over de functie

Al bijna 80 jaar is onze opdrachtgever werkaam in de techniek! 80 jaar aan kennis is er opgedaan en dagelijks wordt er, doorbordurend op deze ervaring, uitdagend technisch werk verricht. Wat ze uniek maakt; de vele soorten metaalbewerking die ze binnenshuis kunnen uivoeren! Wil jij meewerken aan de komende 80 jaar van deze prachtig organisatie en gaat je hart sneller kloppen van een verfijnd stukje techniek? Grijp je kans om er aan mee te werken in de functie van Conventioneel Draaier/Frezer. In deze veelzijdige functie ga je aan de slag met staal, aluminium en RVS om producten gereed te maken voor de machinebouw, industrie, bouw en overheid. Daarnaast zijn er nog de zogeheten 'specials' waar jij je technische kennis in moet zetten om deze gereed te maken.

De functie is ontstaan door het vertrek van een collega en moet dus fulltime en voor langere tijd ingevuld worden. Heb jij ervaring in het Convetonele Draai- en Freeswerk? We maken graag kennis met je!


Functie eisen

- Enige jaren ervaring als Conventioneel Draaier/Frezer;
- Technisch sterk onderlegd en houdt van technisch uitdagend werk;
- Je bent een échte metaalman/metaalvrouw;
- Fulltime beschikbaar en op zoek naar een vaste baan.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via