Machine Operator

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 15 en € 16
  • Standplaats Heerenveen

Over de functie

Heb jij ervaring als Operator en ben jij toe aan een (nieuwe) uitdaging? Dan is deze vacature iets voor jou.

Als Operator voor onze opdrachtgever in Heerenveen ben jij verantwoordelijk voor het maken van luchtfilters. Het proces gaat via verschillende machines en als operator word jij zo opgeleid dat jij bij alle machines kunt werken. Deze luchtfilters worden specifiek naar wens van de klant gemaakt dus niet alle filters zijn gelijk. Naast het juist instellen van de machines ben jij ook verantwoordelijk voor het oplossen van de kleine storingen, maar je bewaakt ook de voorraad van hulpstoffen en je houdt je eigen werkomgeving schoon.

Het betreft werk in een 3-ploegendienst van 36 uur per week. De weken dat je in de ochtend – en middagdienst werkt, werk je een aantal uur extra zodat je werkweek in de nachtdienst bestaat uit ‘maar’ vier nachten werken.

Wat bieden wij jou:
Wij bieden jou een fulltime baan voor langere duur met kans op een vast contract bij een leuk bedrijf. Je wordt ingeschaald volgens de MITT (Mode-, Interieur-, Tapijt – en Textielindustrie) CAO. Tot slot heb je recht op een reiskostenvergoeding van maximaal € 163,- per maand.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever zit gevestigd in Heerenveen en is een wereldwijde fabrikant gespecialiseerd in het maken van synthetische luchtfiltermedia en stijve zakfilters; het beschermen van industriële processen tegen het binnendringen van schadelijke stoffen. In Heerenveen werken circa 60 medewerkers en wereldwijd circa 6000. Het is een zeer schone fabriek en er heerst een rustige en informele sfeer.

Functie eisen

- je beschikt over MBO werk – en denkniveau
- je hebt technisch inzicht
- je bent leergierig
- je hebt ervaring als Operator
- je bent betrouwbaar

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via