Lasser Mig/Mag

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor Metalis te Drachten zoeken wij per direct een Lasser MIG/MAG! Het betreft een fulltime functie voor langere tijd wat start in de dagdienst.

Metalis maakt onder andere fietsenrekken, metalen kasten, bankjes voor bij bushokjes, etcetera. Jouw werk als lasser bestaat uit het aan elkaar lassen van diverse metalen onderdelen. Daarnaast is het belangrijk dat wanneer er even geen laswerkzaamheden zijn je ergens anders in de productie helpt bij overige metaalwerkzaamheden. Metalis wil graag over naar een 2-ploegendienst. Dus wij zoeken een lasser die ook bereid is om in de 2-ploegen te werken.

Wat bieden wij jou?
Als lasser MIG/MAG bij Metalis wordt je ingeschaald volgens de CAO van Metaal en Techniek; afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Over het bedrijf

Metalis is een groeiend bedrijf met een sterk commercieel en sociaal karakter. De medewerkers zijn mensen die graag willen werken; of ze nu vakkracht zijn of via de sociale werkvoorziening komen. Belangrijk vindt het bedrijf dat je plezier hebt in je werk en daar graag wat voor wilt doen. Metalis heeft een groot scala aan metalen producten wat zij maken, veel halffabricaten.

Functie eisen

- je hebt enige ervaring als lasser
- je bent in het bezit van een lasdiploma niveau
- je woont in (de omgeving van) Drachten

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via