Webdeveloper

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 16
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers in Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren Webdeveloper. Het betreft een jonge en dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen input en waar jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat.
Wat ga je doen?
Je werkt mee aan de ontwikkeling van webwinkels en websites op basis van open-source oplossingen als Magento en WordPress. Daarnaast bouw je maatwerkoplossingen op het gebied van boekhoudoplossingen, logistiek en/of (online) marketing. Je bent inzetbaar als allround Webdeveloper en je bent deels verantwoordelijk voor front-end ontwikkeling van bijvoorbeeld winkels en deels verantwoordelijk voor de implementatie van backend oplossingen.

Functie eisen

Onze opdachtgever is op zoek naar een gedreven, ervaren Webdeveloper die snel inzetbaar is. Het is zeer belangrijk dat je kunt werken met: PHP, HTML5, CSS en JS. Ervaring met WordPress en Magento is een pré. Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:
- Je houdt van techniek, gadgets, games en internet en maakt graag mooie dingen;
- Je bent een perfectionist, maar niet bang om een compromis te sluiten om een deadline te halen;
- Je werkt graag zelfstandig en gestructureerd;
- Je bent op zoek naar vrijheid en werkt niet graag met vaste werktijden;
- Je bent maatschappelijk betrokken;
- Je bent niet te benauwd om klanten te woord te staan in het Nederlands en Engels.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via