Tekenaar / Werkvoorbereider

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 17
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Leeuwarden eo

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de metaalindustrie in Friesland zijn wij op zoek naar een Tekenaar / Werkvoorbereider. Het betreft een fulltime functie voor langere duur (evt 4 dagen is ook mogelijk). Je komt direct op contract bij de opdrachtgever.

Als Tekenaar / Werkvoorbereider houd je je bezig met het maken van tekeningen in Autocad (2d) en af en toe in Inventor (3d). Je maakt tekeningen vanaf ontwerp of past bestaande tekeningen aan. Daarnaast maak je bijbehorende stuklijsten en materiaaloverzichten. Ook houd je je bezig met het maken van constructieberekeningen, zowel statisch als dynamisch. In de berekeningen houd je rekening met geldende normen en richtlijnen. In deze functie heb je veel contact met de werkvoorbereiders, engineers en productieafdeling. Daarnaast heb je contact met toeleveranciers voor het aanvragen van offertes en het aankopen van grondstoffen en halffabricaten.

Functie eisen

- je hebt een HBO opleiding Technische bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde
- je hebt ruime ervaring met Autocad
- je bent fulltime en voor langere tijd beschikbaar
- je bent nauwkeurig en behoud het overzicht
- je werkt makkelijk samen met andere collega's

Heb je interesse in deze vacature? Bel ons dan voor meer informatie of stuur je cv naar ons toe!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via