Assemblagemedewerker / Metaalbewerker regio Emmen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Emmens

Over de functie

Vliegtuigen. Je kunt ze maken van een stuk papier om ze vervolgens door de kamer te gooien. Op deze manier maak een je vliegtuig uit één stuk, maar weet je dat een écht vliegtuig uit zo'n 6 miljoen onderdelen bestaat en nog eens uit ongeveer 3 miljoen schroefjes? Over de hele wereld worden onderdelen gemaakt voor deze machines en dit is jouw kans om hier aan mee te werken! Onze opdrachtgever fabriceerd en assembleert onder andere voor vliegtuigen (kleine) onderdelen. Na een machinale bewerking komen deze onderdelen op jouw werkbank terecht en ga je aan de slag met behulp van technische tekeningen om het tot een geheel te maken. Zelfst het kleinste onderdeel kan nog uit 45 subdeeltjes bestaan! Geduld en pricisie is dus noodzakelijk.
Om deze functie op de juiste manier uit te oefenen is ervaring in precisiewerk van belang maar ook ervaring met bankwerken als ; vijlen, boren, solderen, meten, slijpen en lijmen. Apparatuur en gereedschap staan tot je beschiking om alle onderdelen volgens de strikte richtlijnen te assembleren. Interesse? Reageer dan nu!

Functie eisen

- Je hebt aantoonbare ervaring in (precisie)assemblagewerk;
- Je hebt ervaring in het lezen van technische tekeningen;
- Ervaring met bankwerken: vijlen, boren, solderen, meten, slijpen en lijmen;
- Zelfstandig, goed geconcentreerd en kwaliteitsbewust zijn termen die je goed omschrijven;
- Je bent fulltime beschikbaar (+/- 30 uur) (flexibele tijden is bespreekbaar).

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via