(toekomstig) Arbeidshygiënist

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 16 en € 21
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Tynaarlo

Over de functie

‘Zitten is het nieuwe roken’ is een term die tegenwoordig veel mensen aanzet om meer te bewegen en gezonder te leven als ze een kantoorbaan hebben. Wat natuurlijk ook ontzettend belangrijk is! Maar als Arbeidshygiënist weet je óók dat er meer gedaan kan worden aan een gezond werkklimaat. Of het nu om een olieplatform, ziekenhuis of een kantoorpand gaat: een gezond klimaat is van belang om goed te presteren en gezondheidsklachten te voorkomen. Om je werk als Arbeidshygiënist goed uit te oefenen kun jij je helemaal vinden in de volgende uitspraak: ‘Waar mensen werken zijn er arbeidsomstandigheden te verbeteren’. Is je interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Als Arbeidshygiënist is geen dag hetzelfde en voer je de werkzaamheden op uiteenlopende locaties uit. Wanneer het met je thuissituatie past kan het zelfs zo zijn dat je met een helikopter richting een olieplatform gaat en daar enkele dagen metingen doet, advies geeft en aanpassingen adviseert. Dagelijks ben je bezig om oplossingen te zoeken betreffende binnenmilieu, minerale vezels en een veilige werkomgeving. Naast je gedegen kennis op dit gebied durf je commercieel en assertief te zijn door bijvoorbeeld ongevraagd advies te geven en door te vragen bij klanten of er nog andere vraagstukken spelen op het gebied van Arbeidshygiëne.

Wat bieden wij jou?
- Een uitdagende functie binnen een specialistisch vakgebied;
- Een functie bij een stabiele, mensgerichte organisatie;
- Mogelijkheid tot thuiswerken, beschikking over auto, telefoon, laptop en IPad;
- Een salaris variërend tussen den € 2800 - € 3500 (Junior) en € 3500 - € 4500 (Senior), ingeschaald op basis van ervaring.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever
Een specialist op het gebied van arbeidshygiëne, drink- en proceswater. Met 70 jaar ervaring creëren ze samen met de klant de beste oplossing. Bij onze opdrachtgevers staat de medewerker op één. Ze (h)erkennen het belang van gemotiveerde collega’s, kennis en inzet om het bedrijf verder te brengen. Zo is er een gedegen inwerktraject om je kennis te laten maken met iedereen en met de cultuur van het bedrijf. Er wordt actief meegedacht in flexibel werken en wordt er actief naar je geluisterd. Daarnaast worden er borrels&babbels georganiseerd, is er een familiedag en een personeelsdag. De cultuur van het bedrijf is te omschrijven als: hard werken, juiste mentaliteit en een hart voor het uit te voeren werk. Samen, voor elkaar en met elkaar.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?
- Ervaring als arbeidshygiënist heeft natuurlijk de voorkeur; maar is geen directe must. Heb je in een andere opleiding (bv. MVK of HVK) kennis opgedaan van Arbeidshygiëne of binnenklimaat? Top!;
- Wanneer je niet voldoet aan de volledige ervaring vragen we bereidheid om een opleiding te volgen;
- Je hebt een aantoonbaar MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
- Een MBO/HBO opleiding richting Arbeidshygiëne of chemie;
- Je hebt ervaring in het doen van metingen (bv. luchtvochtigheid of mineralen);
- Na een meting ben je in staat om de klant een helder advies te geven;
- Je kunt zelfstandig werken, bent proactief en commercieel;

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via