Commercieel medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 12
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Werken voor gemeenten door heel Nederland? Bellen met ondernemers over voor hen interessante thema's? Persoonlijke ontwikkeling en een leuke werksfeer?
Ja? Lees dan verder!

Hoe ziet jouw werkdag bij ETT media eruit?
Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop van advertenties in onze kranten. Dat houdt in dat je de hele dag met ondernemers, directeuren en bedrijven aan de lijn hangt en een kick krijgt van het sluiten van een deal. Je verdiept je in de verschillende thema’s en ziet de meerwaarde voor de potentiële adverteerder om in onze kranten te adverteren. Je weet ondernemers aan thema’s te koppelen en dit in een goed verhaal over te brengen, of dit nou aan de lokale visboer of de directeur van GGZ Nederland is. En natuurlijk lach je met je collega’s. Want ons motto is: ‘Ontspannen als het kan, bek op het stuur als het moet’.

Interne opleiding:
Maar wees gerust, je hoeft dit kunstje niet in één keer te kunnen. Het hele team zal je ondersteunen en je de fijne kneepjes van het vak leren. Ze zullen je helpen bij het behalen van je targets en je provisie. Het enige waar je in ieder geval over moet beschikken is motivatie en zelfvertrouwen dat je het kunt leren. Ook geduld is belangrijk, want het is geen callcenter waar de computer voor je belt en je met een standaardscript werkt. Je bent zelf verantwoordelijk voor wie je belt en voert een inhoudelijk goed gesprek. Het werkt in je voordeel als jij in staat bent om tips te kunnen omzetten in het gesprek. Snel schakelen aan de telefoon is een competentie die wij je kunnen leren als jij je kunt openstellen.

Wat krijg je bij ETT media:
- Dienstverband van 36 uur met mogelijkheid tot een vaste aanstelling
- Een goed basissalaris plus een lekkere provisieregeling
- Goede training & coaching
- Een complete salesfamilie en een heerlijk informele werksfeer
- Werktijden van 8:30 tot 17:00 en op vrijdag om 15:00 begint het weekend!

Over het bedrijf

Werken bij ETT Media is werken bij een commercieel en informeel bedrijf:
ETT Media is een serieus bedrijf bedrijf en niets minder dan marktleider in overheidscommunicatie. Dat zijn we natuurlijk niet zomaar geworden, al meer dan 15 jaar maken wij informatiekranten voor meer dan 300 gemeenten in NL, de recreatiebranche en organisaties. Geen lullige kranten, maar op hoogstaand niveau. Wij staan voor kwaliteit en eerlijkheid. Wij maken dé kranten die de inwoners van Nederland van belangrijke informatie voorzien. Over bijvoorbeeld gemeentelijke dienstverlening, met thema’s zoals het sociaal domein, subsidies, duurzaamheid, wonen & Leven, verkiezingen en veel meer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in recreatiekranten, die bol staan van activiteiten en evenementen door heel Nederland. De recreatiekrant realiseren wij inmiddels in 5 provincies! Hierin verzorgen wij het gehele proces, van de acquisitie tot op de mat. Wij hebben een familiementaliteit en staan met z’n allen voor het beste resultaat.

Functie eisen

- MBO werk- & denkniveau
- Verantwoordelijkheidsgevoel
- Humor
- Stressbestendigheid
- Commercieel inzicht
- Familiegevoel
- Ervaring (mooi meegenomen)

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via