Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Een afwisselende baan in een 3-ploegendienst in Drachten. Wij zoeken per direct een Productiemedewerker voor Kijlstra Riolering!

Jouw werkzaamheden als Productiemedewerker bestaan uit productiewerk bij de Tegelpers, denk hierbij aan het sorteren van de juiste tegels, maar ook het sealen daarvan. Daarnaast help je ook mee met het schoonmaken van de machines. Dit betreft zwaar werk! Denk aan het uitbikken van beton. Verder ben je bereid overige werkzaamheden op te pakken zoals het opruimen van het terrein.

Wat bieden wij:
Naast een fulltime baan in de 3-ploegendienst bieden wij jou een bruto uurloon van € 13,84 en een reiskostenvergoeding van maximaal € 6,00 per dag.

Over het bedrijf

Kijlstra Riolering is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton, zoals buizen, putten, duikers, uitstroombakken, stuwen en speciale bouwwerken. Kijlstra is een onderdeel van het familiebedrijf Bouw & Infra Vermeulen. BIV bestaat uit een zestal productie- en handelsbedrijven m.n. actief in de infrastructuur. Het hoofdkantoor van Kijlstra staat in Drachten, waar tevens de productielocatie is gevestigd en er is een verkoopkantoor in Vianen. De productielocatie in Drachten beschikt over een eigen kade voor de aanvoer van grondstoffen en er zijn op dit moment een drietal fabrieken in bedrijf.

Functie eisen

- je bent fysiek in orde
- je bent per direct beschikbaar
- je bent flexibel beschikbaar

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via