Chauffeur / Magazijnmedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Assen

Over de functie

Via de Hunebed Highway of via de snelweg, het maakt jou niet uit waar je rijdt, zolang je maar onderweg bent voel jij je gelukkig. Bij onze opdrachtgever op locatie heb je ervoor gezorgd dat alle spullen netjes zijn ingeladen, dat betekent zonder beschadingen en goed schoon. Na een rit met je collega's ben je aangekomen bij de klant van onze opdrachtgever en daar gaan jullie aan de slag om de lege hal tot een mooie beursvloer te maken! Het is aanpoten, maar jullie zijn mooi op tijd klaar en de klant is tevreden. Nadat alle bezoekers weg zijn ga je aan de slag om alles weer in te laden en rijden jullie terug naar het magazijn. Na het uitladen wordt alles weer gecontroleerd, schoongemaakt en op de juiste plaats terug gelegd. Nadat alles schoon is gemaakt, kun je de lampen uit doen en ga je genieten van je vrije avond, want met deze baan is sporten niet meer nodig.

Beschik jij over een Code95 en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij voor onze opdrachtgever (verhuurbedrijf van o.a.beursmeubilair) op zoek naar jou! In deze functie ben je alleen maar aan het rijden maar wissel je het af met fysieke arbeid en klantcontact! Leuke uitdaging toch? Vindt jij dat ook, reageer dan nu!

Over het bedrijf


Functie eisen

- Je beschikt bij voorkeur over een geldig Code 95;
- Je bent flexibel inzetbaar; avonden (soms met overnachting) en in de ochtend vroeg;
- Je hebt ervaring in het rijden van lange stukken op vrachtwagen danwel een bakwagen;
- Je bent fysiek in orde, gebruikt graag je spieren en bent niet te beroerd om aan te pakken;
- Graag help jij je collega's, zorgt voor een hoge kwaliteit dienstverlening en werkt netjes;
- Afspraak is afspraak je wilt je klant of collega natuurlijk niet laten zitten.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via