Logistiek medewerker

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 15
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Na een goed overleg en opstart in de ochtend met collega’s draai jij de sleutel op de heftruck om, op naar een nieuwe succesvolle dag! De eerste chauffeur komt al aanrijden en jij ontvang hem op een fijne manier. Zijn vrachtwagen zit volgeladen met producten voor het bedrijf waar jij werkzaam bent.
Na het uitladen controleer jij de goederen en tekent ter goedkeuring voor ontvangst.

Nadat de chauffeur tevreden met een aangeboden bakje koffie opdrinkt nog even met jou bij kletst, ga jij aan de slag om de ontvangen producten te verplaatsen naar de juiste plekken. Het magazijn is zo ingedeeld per project zodat jij precies weet waar je alles goed kan sorteren. Zo kan in het werk de benodigde artikelen worden gevonden zodat alles efficiënt verloopt.
Jouw collega’s wachten al met smart op dat artikel wat zij nodig hebben. Jij brengt dit gelijk bij hen op de vloer doordat jij goed meedenkt in het proces. Jij weet door de korte communicatielijnen wat er speelt binnen het bedrijf.

Met jouw ervaring en inzicht heb je er geen problemen mee om lange stalen buizen en platen te vervoeren op het terrein. Hier maak je gebruik van verlenglepels en tilbanden om brede platen op de tillen en platte karren achter de heftruck te koppelen om lange buizen te vervoeren.

Over het bedrijf
Binnen het bedrijf hangt een ontspannen sfeer waar een ieder elkaar respecteert. Samen werk je hard aan mooie projecten in de botenwereld.
Er wordt gewerkt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Bruto uurloon conform CAO Metaal en Techniek. Hier wordt gekeken naar jouw opgedane ervaringen.

Functie eisen

Functie eisen
Jij hebt een geldig heftruckcertificaat
Jij hebt ervaring in omschreven functieomschrijving
Jij hebt affiniteit met metaal
Jij bent fysiek in orde
Jij kan werken in zowel teamverband als zelfstandig

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via