Assemblagemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Gorredijk

Over de functie

Ben jij leergierig, weet je van aanpakken en wil je graag aan de slag als Assemblagemedewerker? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in Gorredijk zoeken wij een Assemblagemedewerker. Jouw werkzaamheden bestaan uit het monteren van diverse onderdelen voor oa. ondergrondse containers. Daarnaast ben je bereid om ook onderdelen aan elkaar te lassen! Certificaten en diploma's zijn hiervoor niet nodig; ben je bereid te leren, vind je het leuk om enige laswerkzaamheden te verrichten? Dan is deze vacature iets voor jou.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dynamische, jonge organisatie met een internationaal karakter. Zij zijn specialist in inzamelprocessen van huishoudelijk afval en deskundig op het gebied van software en toebehoren voor sport en recreatie. Op de locatie in Gorredijk produceren zij de containers voor de afvalinzameling. Daarnaast bieden zij meerdere metaaloplossingen voor het publieke domein, zoals het maken van constructies voor leuningwerk en brugonderdelen, constructies rond gemalen en filters en zuiveringsinstallaties.

Functie eisen

- je hebt technisch inzicht
- je bent leergierig
- je woont in of omgeving van Gorredijk

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via