Inkoper

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 16
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Voor Variass Electronics zoeken wij een enthousiaste tactisch inkoper voor de vestiging in Veendam. De afdeling inkoop gaat uitbereiden, waardoor er een nieuwe collega gezocht wordt.

De functie van tactisch inkoper is een functie waarbij je te maken krijgt met grote afwisseling in een dynamische markt. Je zal gaan werken in het team inkoop en logistiek. De medewerkers in dit team werken veel samen en versterken elkaar op gebied van zowel inkoop als logisitiek. Jij zal strategische keuzes maken in leverancierselecties ten behoeve van interne prestaties. De keuzes die je maakt hebben vergaande gevolgen, daarom zal jij dit bewaken en de contacten onderhouden. Daarnaast zal jij materialen, goederen en diensten inkopen, voor zowel kleine als grote opdrachten en projecten.

Wij bieden jou
- Een uitdagende functie binnen een dynamische omgeving welke gericht is op samenwerking en groei;
- Een contract direct bij de opdrachtgever, zij bieden een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Daarnaast biedt deze functie jouw de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Bij welk bedrijf ga je aan het werk?
Variass is een system supplier, gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit vier onderdelen die allemaal hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische en industriële markt, daarnaast is Variass ook actief voor defensie en security. Er wordt voor deze markten een groot scala aan producten ontworpen en geproduceerd. Bij Variass Electronics in Veendam ligt de zwaarte op het produceren van printplaten. Deze worden over de hele wereld gebruikt en ingebouwd en apparatuur. Daarnaast worden bij Variass Electronics in Veendam ook enkele apparaten geproduceerd.

De sfeer bij Variass kenmerkt zich als rustig, nuchter en no nonsense. Je werkt in een hecht team, waarvan meerdere medewerkers al lange tijd werkzaam zijn bij het bedrijf. Er is zelfs een wall of fame, waar de langst werkende medewerkers in de spotlight worden gezet.

Functie eisen

– Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Elektrotechniek en/of BE en een sterke affiniteit met techniek;
– Daarnaast heb je een opleiding NEVI of bewezen ervaring op het gebied van inkoop;
– Je bent flexibel, accuraat en oplossingsgericht;
– Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via