Kwaliteitscontroleur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 15
  • Standplaats Drachten-Azeven

Over de functie

Een afwisselende, veelzijdige, maar ook verantwoordelijke functie; Kwaliteitscontroleur. Als Kwaliteitscontroleur houd jij je bezig met de tussentijdse controles van halffabricaten, de eindcontrole van eindproducten, maar ook het bewaken en erop toezien dat de procedures juist gevolgd worden en up-to-date zijn. Verder maak je analyses op basis van de beschikbare kwaliteitsdata om bestaande processen te verbeteren, je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op inkomende goederen en het afhandelen van eventuele afkeur. Tot slot ondersteun je de werkvoorbereider, daar waar nodig, bij het maken van werkinstructies en/of keurprocedures.

Over het bedrijf

Variass is actief in de medische, defensie & security en industriële markt. Zij ontwerpen en produceren voor deze markt een groot scala aan producten voor verschillende klanten. Onderwerpen die daarbij een belangrijke rol spelen zijn: röntgen – en sensortechnolgoie, mechatronica, elektronica, engineering, logistiek, geautomatiseerde testsystemen, CE-richtlijnen, maakbaarheid & industrialisatie, Value engineering en Lifecycle management.

Functie eisen

- Je beschikt over MBO niveau 4
- Je hebt enige affiniteit en ervaring op het gebied van elektronica, mechanica en mechatronica
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
- Je hebt enige kennis van de Engelse taal
- Je toont initiatief

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via